Albergue do Bonjardim
6100-460 Nesperal,
Sertã - Portugal
N 39° 48′ 47″, W 08° 09′ 46″
Tel.: (+351) 274809647
Tel.: (+31) 0247506332
E-mail:

Privacy

Persoonlijke gegevens van gebruikers worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Bonjardim houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Vastleggen en verwerking van gegevens
De door u verstrekte gegevens komen onder de verantwoordelijkheid van Bonjardim te vallen. Uw gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en instellingen buiten Bonjardim.

Beveiliging gegevens
Bonjardim maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Clickgedrag
Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden om de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site te meten. Daardoor kan de inrichting van de website aangepast worden aan de belangstelling en ervaringen van bezoekers.

Links naar websites en cookies van andere partijen
Op de site http://www.bonjardim.nl// staan hyperlinks naar andere websites. Bonjardim is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar Bonjardim verwijst. Ook is Bonjardim niet verantwoordelijk voor de plaatsing van cookies door partijen die op de site adverteren.

Wijzigingen
Bonjardim behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor eventuele aanpassingen.

 


Links | Disclaimer | Copyright © 2017 Albergue do Bonjardim | Endless webdesign naar boven print